Ελληνική Εταιρεία Ωτικής Νευροτροποποίησης για Φυσικοθεραπευτές (Υπό ίδρυση)


ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός της Ελληνικής Εταιρείας Ωτικής Νευροτροποποίησης για Φυσικοθεραπευτές είναι η ενημέρωση, η έρευνα στην Ωτική Νευροτροποποίηση, καθώς και η προαγωγή και η προβολή αυτής της θεραπευτικής μεθόδου, σε όλους τους συνάδελφους Φυσικοθεραπευτές.

Σας ενημερώνουμε πως η Ελληνική Εταιρεία Ωτικής Νευροτροποποίησης για Φυσικοθεραπευτές, βρίσκεται υπό σύσταση και αναμένεται να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία. Ακολούθως της ολοκλήρωσης της, θα αναρτηθούν όλες οι πληροφορίες.

Ευελπιστούμε όλοι οι Φυσικοθεραπευτές και μέλη της εταιρείας, να συνεργαστούν αρμονικά να στηρίξουν τις προσπάθειες της, που ως μοναδικό στόχο έχει την προώθηση της επιστημονικής θεραπευτικής τεχνικής.

Αναμένεται να αναρτηθεί ο πίνακας με τα επιβεβαιωμένα Ιδρυτικά Μέλη.

Η Επιστημονική Επιτροπή θα αποτελείται από τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Ωτικής Νευροτροποποίησης για Φυσικοθεραπευτές. Ο ρόλος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι να παρεμβαίνει συμβουλευτικά για την ενίσχυση της δράσης της Εταιρείας, και να συμμετέχει σε δράσεις για την προβολή και το έργο της.

Θα αναρτηθεί οσονούπω, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία από την δικηγόρο.

Ιατρική Ελληνική Εταιρεία Ωτοβελονισμού


Σας ενημερώνουμε πως Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Επίτιμος Πρόεδρος: Giancarlo Bazzoni
Πρόεδρος: Μπάκαλης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Δασκαλάκης Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας: Scarale Nives
Ταμίας: Τερλής Απόστολος
Μέλος: Δασούλας Παναγιώτης

Ευελπιστούμε όλοι οι Ιατροί συνάδελφοι και μέλη της νεοσύστατής Ιατρικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού να συνεργαστούν αρμονικά με το νέο Διοικητικό συμβούλιο και να στηρίξουν τις προσπάθειες του, που ως μοναδικό στόχο έχει την προώθηση της επιστημονικής θεραπευτικής τεχνικής του Ωτοβελονισμού

 • BAZZONI GIANCARLO GIUSEPPE (ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ)
 • SCARALE NIVES (ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ)
 • ZELLI RITA (ΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)
 • ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΛΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΟΣ)
 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ)
 • ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΜΑΡΙΑ (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ)
 • ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ)
  ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ)
 • ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ)
 • ΔΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ)
 • ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝΙΑ (ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ)
 • ΔΕΡΚΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ)
 • ΚΑΛΗΓΕΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ)
 • ΚΕΡΜΠΑΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ)
 • ΚΟΤΣΑΝΙΟΒΣΚΑΓΙΑ ΛΙΟΥΜΠΟΒ KOCHANOVSKAYA LIOUBOV (ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ)
 • ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ)
 • ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΔΕΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (ΙΑΤΡΟΣ)
 • ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ)
 • ΠΟΥΛΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ)
 • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΦΗ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ)
 • ΡΟΔΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ)
 • ΣΦΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ)
 • ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΙΑΤΡΟΣ)
 • ΤΕΡΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ)

Η Επιστημονική Επιτροπή αποτελείται από τα μέλη της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού. Ο ρόλος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι να παρεμβαίνει συμβουλευτικά για την ενίσχυση της δράσης της Ιατρικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού και συμμετέχει σε δράσεις για την προβολή και το έργο της εταιρείας.

Για το καταστατικό της Ιατρικής Ελληνικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού, ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας ΩτόΒελονισμού (όπως αυτός προκύπτει και από το καταστατικό της Εταιρείας), είναι η ενημέρωση, η έρευνα στον Ωτοβελονισμό, καθώς και η προαγωγή και η προβολή αυτής της θεραπευτικής μεθόδου.

Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού το σωματείο:

⦾ Θα διοργανώνει πάσης φύσεως επιστημονικές, επιμορφωτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, όπως ενδεικτικά: συνέδρια, συμπόσια, ημερίδες, διαλέξεις, επιστημονικές συναντήσεις και προγράμματα ανταλλαγής επιστημόνων, εντός της Ελλάδος και σε Διεθνές επίπεδο με Ειδικούς Έλληνες και Αλλοδαπούς Επιστήμονες, με στόχο την ενημέρωση και επιστημονική κατάρτιση των Ιατρών Συναδέλφων και άλλων στη θεραπευτική μέθοδο του Ωτοβελονισμού.
⦾ Θα συγκαλεί Διεθνή συνέδρια και συμπόσια όπου θα προσκαλεί Έλληνες και Αλλοδαπούς Ειδικούς για την επιστημονική ενημέρωση σε ζητήματα Ωτοβελονισμού.
⦾ Δύναται να συνεργαστεί με Ιατρικές Σχολές, Ιατρικούς φορείς, Ιατρικές ερευνητικές ομάδες, εταιρείες, κολέγια, σχολεία, ακαδημίες της Ελλάδας ή/και του εξωτερικού, με σκοπό τη βελτίωση της προσφοράς της ιατρικής στον άνθρωπο στα πλαίσια της θεραπευτικής μεθόδου του Ωτοβελονισμού.
⦾ Δύναται να υποβάλλει σχετικές με το αντικείμενό του προτάσεις στα πλαίσια αναπτυξιακών και ερευνητικών προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και από άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς πόρους γενικά.
⦾ Δύναται το Σωματείο να δημιουργεί συνέργιες και κοινοπραξίες, να συμμετέχει και να συνεργάζεται με εφάμιλλα σωματεία και ιατρικές εταιρείες που επιδιώκουν τους ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς σε άλλες Χώρες.
⦾ Δύναται να ενημερώνει τους πολίτες αναφορικά με τη θεραπευτική μέθοδο του Ωτοβελονισμού με δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, όπως επίσης και με ομιλίες, συνεντεύξεις σε Μ.Μ.Ε., με πορίσματα των συνεδρίων και διοργανώσεων του.
⦾ Δύναται να προωθεί και να διαδίδει σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή πρωτότυπες μελέτες, πορίσματα, εργασίες σχετικές με τους σκοπούς του σωματείου, καθώς και να προβαίνει σε εκδόσεις επιστημονικών εντύπων και περιοδικών.
⦾ Δύναται να συνεργάζεται στην ανάπτυξη και εκτέλεση διακρατικών προγραμμάτων με οργανώσεις και φορείς άλλων χωρών.
⦾ Για πληρέστερη και αποτελεσματικότερη δράση σε Πανελλήνια κλίμακα, δύνανται να συγκροτούνται τμήματα του σωματείου, κατά γεωγραφικά ή/ και διοικητικά διαμερίσματα, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ιατρική Ελληνική Εταιρεία Οξύγονο-Όζονο Θεραπείας


ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Οξύγονο-Όζονο Θεραπείας είναι η ενημέρωση, η έρευνα πάνω στην συγκεκριμένη τεχνική, καθώς και η προαγωγή και η προβολή αυτής της θεραπευτικής μεθόδου.

Σας ενημερώνουμε πως η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Οξύγονο-Όζονο θεραπείας βρίσκεται υπό σύσταση και αναμένεται να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία. Ακολούθως της ολοκλήρωσης της, θα αναρτηθούν όλες οι πληροφορίες.

Ευελπιστούμε όλοι οι Ιατροί συνάδελφοι και μέλη της νεοσύστατης Ιατρικής Ελληνικής Εταιρείας Οξύγονο-Όζονο θεραπείας, να συνεργαστούν αρμονικά να στηρίξουν τις προσπάθειες της, που ως μοναδικό στόχο έχει την προώθηση της επιστημονικής θεραπευτικής τεχνικής.

Αναμένεται να αναρτηθεί ο πίνακας με τα επιβεβαιωμένα Ιδρυτικά Μέλη.

Η Επιστημονική Επιτροπή θα αποτελείται από τα μέλη της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Οξύγονο-Όζονο Θεραπείας. Ο ρόλος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι να παρεμβαίνει συμβουλευτικά για την ενίσχυση της δράσης της Ιατρικής Εταιρείας Οξύγονο-Όζονο Θεραπείας, και να συμμετέχει σε δράσεις για την προβολή και το έργο της εταιρείας.

Θα αναρτηθεί οσονούπω, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία από την δικηγόρο.