ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ - ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΤΟΝΙΑ
ΤΣΟΠΕΛΑΣ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ


Σε αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων θα γνωρίσετε την ύπνωση με μια απλή , εύκολη, κατανοητική μέθοδο, με καθημερινή γλώσσα. Θα κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας της ύπνωσης και θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο να τον χρησιμοποιήσετε στον εαυτό σας για την δική σας εξέλιξη και βελτίωση της καθημερινότητας σας ή ως ισχυρό θεραπευτικό μέσο. Ουσιαστικά πρόκειται για τεχνικές ενεργοποίησης, του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος , του συστήματος που πάσχει στους περισσότερους ασθενείς μας που ταλαιπωρούνται από πόνους σωματικούς, ψυχικούς, άνγχος, φοβίες, αυπνία, ευερέθιστο έντερο, εμβοές και άλλα πολλά. Ακόμη και η έξαρση στα αυτοάνοσα οφείλεται στην διαταραχή στο αυτόνομο.Πρόκειται για εναν, πολύ έυκολο και αποτελεσματικό τρόπο καθώς και να ελέγχεις το νου.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος περιέχει αμέτρητες πληροφορίες και κάθε μέρα αποκωδικοποιεί ακόμη περισσότερες. Κάποιες από αυτές είναι χρήσιμες και κάποιες άλλες μας δημιουργούν φοβίες, κατάθλιψη, ανάγκη για κάπνισμα, ανάγκη για γλυκό, ψυχαναγκασμούς και άλλα πολλά.Μέσα από την ύπνωση μαθαίνεις να ελέγχεις πολλές από αυτές τις πληροφορίες. Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχτείτε πολλές διαφορετικές τεχνικές για να το πραγματοποιείτε σε εσάς ή σε άλλους.Θα εντυπωσιαστείτε από τη δύναμη που έχει ο νους μας και με αυτή τη δύναμη θα διδαχτείτε να βοηθάτε και να θεραπεύετε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα: φοβίες, άγχος, κατάθλιψη, ψυχαναγκασμούς, βουλιμία, κάπνισμα, αλκοόλ, σωματικά άλγη και άλλα.Θα διδαχτείτε τεχνικές αυτοΰπνωσης, αλλαγής της αντίληψης του χρόνου, αυτόματης γραφής, διαγραφής τραυματικών εμπειριών, αναδρομής παιδικής ηλικίας, αναλγησίας και αναισθησίας και διάφορες άλλες τεχνικές ελέγχου του ανθρώπινου νου.
Στο σεμιναριο ολοι από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν βιωματικά μέρος από τις ενότητες του σεμιναρίου.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ


Το Σεμινάριο απευθύνεται σε:
  • Ιατρούς
  • Φυσικοθεραπεύτες
  • Επαγγελματίες Υγείας

ΤΣΟΠΕΛΑΣ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


  • Ο Τσόπελας Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Το 1991 κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων μπήκε στην Ιατρική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέκτησε το πτυχίου το 1997.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :

Αποφοίτησε το 1997, έκανε όλη την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής στο Cambridge της Μεγάλης Βρετανίας έγινε μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Γενικών Ιατρών μετά απο εξετάσεις. Ολοκλήρωσε των κύκλο σπουδών στο Κ. Καράβη στον Ιατρικό Βελονισμό ( 2 έτη ), το 2004.

Παράλληλα στην Αγγλία εκπαιδέυτηκε στην δερματολογία ( Cardiff , Ουαλια) , στο Σακχαρώδη Διαβάτη( Βradford ,Αγγλία ), και στην Κλινική Ύπνωση ( Λονδίνο, Αγγλίας ).
Απο το 2010 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στην Κέρκυρα οπου εργάζεται και ζει.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


Υπογεγραμμένη από τον Αλέξανδρο Τσόπελα

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε επίσημη πιστοποίηση υπογεγραμμένη από τον  κ. Αλέξανδρο Τσόπελα υπό την αιγίδα της εταιρείας μας.

Στη πιστοποίηση  θ’ αναφέρεται η θεματολογία του μαθήματος και οι διδακτικές ώρες.

SHARE IT!