ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΩΤΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

I.A.N.M.A.

International Auricular Neuromodulation Academy®I.A.N.M.A.Dr Giancarlo Bazzoni υπό την αιγίδα:↳ Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Sassari Italy®↳ CERNATEC, Research Center on Auricular Neuromodulation & Complementary Therapy®↳ International Medical Society of Auricular Neuromodulation®↳ Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Ωτοβελονισμού®↳ Ελληνική Εταιρεία Ωτοθεραπείας για Φυσικοθεραπευτές® (υπό ίδρυση) Ο κύριος σκοπός της Ακαδημίας είναι η προώθηση και η έρευνα της μεθόδου Ωτικής Νευροτροποποίησης – Ωτοβελονισμού.Η Ακαδημία θα προσφέρει, στους υποψήφιους συμμετέχοντες, εξειδικευμένη  εκπαίδευση και κλινική πρακτική εξάσκηση, από τον καθηγητή Dr. Giancarlo Bazzoni και από καταρτισμένους εισηγητές, πάντα υπό τις οδηγίες της μεθόδου του καθηγητή Dr. Giancarlo Bazzoni.Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω κανονισμούς.


Η Ακαδημία IANMA® &  το λογότυπο ANM είναι προστατευόμενα εμπορικά σήματα κατοχυρωμένα  Παγκοσμίως στο όνομα του καθηγητή Dr. Giancarlo Bazzoni.

↳ Οι πληροφορίες και το εκπαιδευτικό υλικό που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε από τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για πρακτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ορολογία “Auricular Neuromodulation®, Ωτική Νευροτροποποίηση®” για ατομική επακόλουθη διδασκαλία.

↳ Ομοίως, απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού, μέσου ήχου ή βίντεο που αποκτήθηκαν ή αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

↳ Κάθε συμμετέχων πριν από την εκδήλωση πρέπει να υπογράψει το έγγραφο σχετικά με την προστασία της τεχνικής του καθηγητή, το οποίο θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

↳ Oι απόφοιτοι συμμετέχοντες και κάτοχοι του Διπλώματος, έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τ’ όνομα της Ακαδημίας στην επαγγελματική τους καθημερινότητα (επαγγελματικές κάρτες, σελίδα κ.α.)

➤ Γιατροί, Οδοντίατροι & Φυσικοθεραπευτές

Ζητάμε αντίγραφο του διπλώματος ή πτυχίου που κατέχετε. Όλα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ όσο το δυνατόν συντομότερα και οπωσδήποτε πριν από το μάθημα.

➤ Επαγγελματίες Υγείας & Εναλλακτικοί Θεραπευτές

➤ Η εγγραφή και η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσω της σελίδας www.itme-seminaria.gr επιλέγοντας το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει. Η διαδικασία ολοκλήρωσης της συμμετοχής θα σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε. Εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία που σας αναφέρεται, επιβεβαιώνεται η εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΓΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΑΤΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ!

➤ Η πληρωμή γίνεται με τραπεζικό έμβασμα, τα δεδομένα για τη μεταφορά θα σας αποσταλούν αυτόματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρέχεται από εσάς στη φόρμα εγγραφής.

➤ Όλα τα μαθήματα μας επιβαρύνονται από τον ΦΠΑ 24%.

➤ Μετά τη συναλλαγή, επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας για να μας γνωστοποιηθεί το γεγονός της πληρωμής.

➤ Το ποσό εγγραφής χωρίζεται στο ποσό της προκαταβολής και το υπολοιπόμενο μέρος. Και τα δύο ποσά πρέπει να καταβληθούν διατραπεζικά. Η εξόφληση του εκάστοτε σεμιναρίου πρέπει να έχει πραγματοποιηεθί έως 5 ημέρες πριν την ημερομηνία του μαθήματος.

➤ Όποιος κατοχυρώσει και προεξοφλήσει το σύνολο των σεμιναρίων (8 μαθήματα) επωφελείται έκπτωσης της τάξης των 200ευρώ

➤ Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να επαναλάβουν κάποιο σεμινάριο, δικαιούνται έκπτωση 50% έπι του ποσού συμμετοχής (κατόπιν διαθεσιμότητας)

➤ Υπάρχουν μειωμένες τιμές για ομάδες από 5 ή περισσότερα άτομα, για περισσότερες πληροφορίες: info@itme-seminaria.gr , 210 77 53 822

Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων απαιτείται η εγγραφή των συμμετεχόντων ως μέλη, στην Ακαδημία Ωτικής Νευροτροποποίησης, IANMA®, με ετήσια συνδρομή:

40ευρώ +24% ΦΠΑ

Η εγγραφή στην Ακαδημία παρέχει στα μέλη το δικαίωμα συμμετοχής στο εξεταστικό μέρος για την απόκτηση του Επίσημου Διπλώματος καθώς και την άδεια να χρησιμοποιηθεί το logo της Ακαδημίας στην επαγγελματική τους καθημερινότητα (επαγγελματικές κάρτες, πινακίδα επαγγελματικού χώρου, επιστολάχαρτο).

Οι συνάδελφοι Ιατροί που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο φοίτησης, επιτύχουν στο εξεταστικό μέρος και λάβουν το επίσημο δίπλωμα εγγράφονται αυτόματα στην Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Ωτοβελονισμού. Η πρώτη συνδρομή διατίθεται δωρεάν από την Ακαδημία Ωτικής Νευροτροποποίησης.

Ακολούθως η ανανέωση κοστολογείται: 40,00ευρώ +24% ΦΠΑ ετησίως

➤ Όλοι όσοι έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή του μέσω της κατάθεσης και λόγω απροόπτου αδυνατούν να παρευρεθούν, μπορούν να επωφεληθούν από την πίστωση του ποσού στο όνομα τους, ενημερώνοντας μας το συντομότερο δυνατό. Η πίστωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός ενός έτους από την ημερομηνία εγγραφής για οποιοδήποτε σεμινάριο έχει προγραμματιστεί. Μπορείτε επίσης, να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων , για την οποία σας γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:

➣ Για όσους εγγράφονται σε ένα μάθημα πληρώνοντας μόνο προκαταβολή, αλλά δεν ολοκληρώνουν την εγγραφή τους με την 2η κατάθεση, θα τους επιστραφεί το ποσό με πίστωση, μείον 50,00€ για διοικητικές γραμματειακές πρακτικές.
➣ Όλες οι ακυρώσεις που γνωστοποιήθηκαν τριάντα ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος θα επιστραφούν στο ακέραιο, με χρέωση 50,00€ για έξοδα εγγραφής και ακύρωσης.
➣ Όλες οι ακυρώσεις που γίνονται μεταξύ της εικοστής ενάτης και της δέκατης τέταρτης ημέρας πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος θα επιστραφεί το 50% του τέλους εγγραφής.
➣ Όλες οι ακυρώσεις που γίνονται μεταξύ της 13ης και της τρίτης ημέρας πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος θα επιστραφεί το 25% του τέλους εγγραφής.
➣ Όλες οι ακυρώσεις που θα παραληφθούν αργότερα από την τρίτη ημέρα από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος θα επιστραφεί το 10% του τέλους εγγραφής.

➤ Η Ακαδημία Ωτικής Νευροτροποποίησης, IANMA® έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε εκδήλωση σε οποιοδήποτε μέρος με ελάχιστη ειδοποίηση 48 ωρών από την έναρξη του μαθήματος, οπότε η εκδήλωση θα μεταφέρετε σε ημερομηνία που θα καθοριστεί. Σε αυτή την περίπτωση οποιοδήποτε ποσό έχει κατατεθεί επιστρέφεται στο ακέραιο.

➤ Όλοι όσοι έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους μέσω της κατάθεσης και εξαιτίας απροόπτου αδυνατούν να παρευρεθούν, μπορούν να επωφεληθούν από την πίστωση του ποσού στο όνομα τους, ενημερώνοντας μας το συντομότερο δυνατό. Η πίστωση μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί μόνο για άλλο σεμινάριο της Ακαδημίας, με ποινή που κυμαίνεται από 5 έως 50% βάσει της ειδοποίησης που μας δόθηκε και πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός ενός έτους.

➤ Το κόστος εγγραφής πρέπει να καταβληθεί (σε μία ή περισσότερες δόσεις με βάση τους κανονισμούς της Ακαδημίας, βλέπε παραπάνω) το αργότερο 15 ημέρες πριν από την εκδήλωση.

➤ Η Ακαδημία Ωτικής Νευροτροποποίησης, IANMA® έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε εκδήλωση σε οποιοδήποτε μέρος με ελάχιστη ειδοποίηση 48 ωρών από την έναρξη του μαθήματος, οπότε η εκδήλωση θα μεταφέρετε σε ημερομηνία που θα καθοριστεί. Σε αυτή την περίπτωση οποιοδήποτε ποσό έχει κατατεθεί επιστρέφεται στο ακέραιο.

Για τα μαθήματα της Ακαδημίας Ωτικής Νευροτροποποίησης®, κάθε συμμετέχων θα λαμβάνει αρχείο σημειώσεων το οποίο αποστέλλεται ηλεκτρονικά στα στοιχεία που μας δηλώθηκαν εξ αρχής. Στην πλειοψηφία των μαθημάτων θα λαμβάνετε και πλαστικοποιημένες κάρτες με συνοπτικές πληροφορίες βασισμένες στο εκάστοτε σεμινάριο. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι δυνατή η αγορά βιβλίων, αφισών, βελονών και άλλου υλικού που σχετίζεται με την θεραπευτική τεχνική της Ακαδημίας Ωτικής Νευροτροποποίησης®.

Σας συνιστούμε, πριν από την έναρξη των μαθημάτων της Ωτικής Νευροτροποποίησης να έχετε προμηθευτεί το υλικό πρακτικής εξάσκησης που περιλαμβάνει:

➤ Πρόπλασμα αυτιού & καρφίτσες για την πρακτική εξάσκηση
➤ Palpeur (μπλε & μαύρο)
➤ Auricular Probe
➤ Skin Marker
➤ Θήκη μεταφοράς

Συσκευή Διάγνωσης & Θεραπείας:

➤ PointoSelect Digital

Συσκευή Θεραπείας:

➤ As Super 4 Digital
➤ Tens Eco Basic

Αξεσουάρ Ωτικής Νευροτροποποίησης:

➤ Auricular Clips
➤ Καλώδιο Ωτικής Νευροτροποποίησης

ΙΤΜΕ SEMINARS
Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 145, 11527, Αθήνα
Ώρες Λειτουργίας: 11:00 – 18:00
Τηλ: 210 7753822
Fax: 210 7710544
Ε-mail: info@itme-seminaria.gr

SHARE IT!