ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ & ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣDr. Radha Thambirajah

ΣΚΟΠΟΣ


Η ομορφιά προέρχεται από το εσωτερικό μας, αλλά μπορεί, επίσης, να ενισχυθεί με πολλές τεχνητές και επεμβατικές, εξωτερικές μεθόδους . Ωστόσο, η διατήρηση της ωραιότητας μπορεί να είναι απλώς μια εκδήλωση της καλής υγείας και ενός γαλήνιου πνεύματος.

Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει τόσο το σώμα όσο και το νού, και καθιστά δυνατή, με μια σωστή διατροφή, ανάπαυση και άσκηση, την διατήρηση αυτής της εσωτερικής υγείας και της εξωτερικής νεανικής εμφάνισης για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το τέλος της θεραπείας.
Αυτό το σεμινάριο καλύπτει την θεωρία και πρακτική της εξισορρόπησης των ενεργειακών καταστάσεων του σώματος και του πνεύματος, προκειμένου να θεραπευθούν προβλήματα του δέρματος, του συνδετικού ιστού-που σταθεροποιεί το δέρμα στους μύες-, θέματα μυϊκής χαλάρωσης και ορθοστατικά προβλήματα συσχετιζόμενα με την ηλικία. Η πρακτική εφαρμογή με βελόνες, η επίδειξη σε ασθενείς και οι τεχνικές για lifting προσώπου, καθώς και με gua sha, moxa και seven star needles(σφυράκι βελονισμού) είναι μερικά από τα σημαντικότερα θέματα του σεμιναρίου. Σκοπός μας είναι να μπορεί ο κάθε συμμετέχων να αρχίσει την πρακτική αυτών των μεθόδων την επόμενη κιόλας μέρα, μετά το τέλος του σεμιναρίου.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ


Το Σεμινάριο απευθύνεται σε:
  • Ιατρούς
  • Ιατρούς Εναλλακτικών Θεραπειών
  • Εναλλακτικούς Θεραπευτές
  Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι Γνώσεις Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Κινέζικου Βελονισμού & ο άριστος χειρισμός βελόνας. Ζητείται Πιστοποιητικό που αποδεικνύει τις παραπάνω γνώσεις.

Dr Radha Thambirajah


  • MD ( ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ, ΚΙΝΑΣ – ΣΑΝΓΚΑΗ)
  • ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΝΟΥ ΤΗΣ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ
  • ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ
  • ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Forschungsgruppe Akupunctur (ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
  • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ EUROPEAN ACADEMY OF COSMETIC ACUPUNCTURE

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ / ΔΙΠΛΩΜΑ


Υπογεγραμμένη από την Dr Radha Thambirajah.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και εφόσον έχετε επιτύχει στις εξετάσεις (γραπτές & πρακτικές) θα λάβετε το επίσημο δίπλωμα υπογεγραμμένο από την Dr. Radha Thambirajah. 

Στο δίπλωμα θ’ αναφέρεται η θεματολογία καθώς και οι διδακτικές ώρες.

Το δίπλωμα θα είναι υπό την αιγίδα της European Cosmetic Academy of Chinese Acupuncture.

SHARE IT!