ΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παρουσίαση Σεμιναρίων Παραδοσιακού Κινέζικου Βελονισμού

Θεματολογία Ημερίδας:

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η καθηγήτρια θα αναφερθεί στα επερχόμενα σεμινάρια Βασικής Εκπαίδευσης Παραδοσιακού Κινέζικου Βελονισμού που έχουν προγραμματιστεί από Μάϊο 2021 σε Αθήνα, επεξηγώντας την θεματολογία & την χρησιμότητα τους.

…Η ορθή της διαγνωστική σκέψη σε οδηγεί αναπόφευκτα στην επιλογή της ορθής θεραπείας… Είναι σημαντικό η εκμάθηση να γίνεται από Πτυχιούχο Κινέζικης Ιατρικής με σπουδές στην Κίνα, αλλά με εργασιακή & εκπαιδευτική εμπειρία καθώς και με λογική εναρμονισμένη με την Δυτική Ιατρική. Η Dr. Radha Thambirajah αριθμεί 45 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και είναι έτοιμη να σας μεταδώσει όλες τις γνώσεις της.

Ομιλητές:

  • Dr. Radha Thambirajah

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η καθηγήτρια Dr. Radha Thambirajah θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Παραδοσιακού Κινέζικου Βελονισμού. Θα παρουσιάσει, επίσης, και το βιβλίο της που έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Οι μη καταχωρημένες συμμετοχές δεν θα γίνονται αποδεκτές. Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα.
Μετά τη συμπλήρωση της Φόρμας Ενδιαφέροντος, θα σας αποσταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας.

    “Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”
    Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).