ΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Γηριατρική και Κινέζικη Ιατρική

Yπό την αιγίδα των:

  • Itme Seminars

Διαδικτυακές Δωρεάν Παρουσιάσεις

*Οι Δωρεάν Ημερίδες-Παρουσιάσεις θα συνεχίζουν να διεξάγονται διαδικτυακά μέσω των επαγγελματικών μας σελίδων σε Facebook & Youtube

Ομιλητές:

  • Dr. Vita Revelli

Θεματολογία Ημερίδας:

Δωρεάν Παρουσίαση: Γηριατρική και Κινέζικη Ιατρική

με την Dr. Vita Revelli

Ανάλυση θεματολογίας επερχόμενου σεμιναρίου.

Παρουσίαση τεχνικής.

Λίγα Λόγια για την καθηγήτρια:
Κατάγεται από την Ιταλία και θεωρεί τον εαυτό της πνεύμα ελεύθερο, ταξιδιώτρια και ερωτευμένη με τη ζωή. Είναι αφοσιωμένη στη διαδικασία της μάθησης καθώς είναι βαθιά πεπεισμένη ότι είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη και δεν τελειώνει ποτέ. Διδάσκει την Κινέζικη Ιατρική, μια ιατρική που ασχολείται κυρίως με την κατανόηση των νόμων που διέπουν τη ζωή και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να καλλιεργηθεί η υγεία.
Σπούδασε βελονισμό με τον J.R Worsley στο «Dao College of Acupuncture» (Leamington SPA- Warwickshire). Ο J.R. ήταν ένας θαυμάσιος δάσκαλος, ένας μεγάλος θεραπευτής και ένας άνθρωπος παθιασμένος με την ανάγκη της οικοδόμησης μιας σχέσης με τον ασθενή στην κλινική.
Μετά το κολέγιο, πήγε στην Κίνα, σπούδασε στο «Κολλέγιο Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής του Πεκίνου» για δύο χρόνια και πρακτική άσκηση στο γυναικολογικό τμήμα του νοσοκομείου κινεζο-ιαπωνικής φιλίας για ένα χρόνο. Αργότερα, επιλέχθηκε να εκπαιδευτεί με έναν καταπληκτικό δάσκαλο, τον ταοϊστή γιατρό Pang Yiwu, ο οποίος της δίδαξε τη φυσιολογία της συνήχησης (resonance).
Διδάσκει Κινέζικη Ιατρική (θεωρία καθώς και βελονισμό, βότανα και διατροφή) από το 1988, και ως επισκέπτης καθηγητής σε διάφορες Ευρωπαϊκές Σχολές Κινέζικης Ιατρικής, μεταξύ άλλων Κινέζικη Βοτανοθεραπεία στο «London College of Chinese Herbal Medicine» με τον G. Maciocia, M. McIntyre και Mazin Al-Khafaji, Θεωρία και πρακτική βελονισμού στο «Μάθημα εξειδίκευσης για γιατρούς» του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Pavia, στη Σχολή Κινέζικης Ιατρικής «Suwen» στο Milano, στη σχολή NOSTRA, Oslo (Νορβηγία).

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Οι μη καταχωρημένες συμμετοχές δεν θα γίνονται αποδεκτές. Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα.
Μετά τη συμπλήρωση της Φόρμας Ενδιαφέροντος, θα σας αποσταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας.

    “Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”
    Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).