ΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Επίσημη Παρουσίαση Ινστιτούτο Fascial Manipulation
Stecco Institute
Περιτονιακή Κινητοποίηση

Θεματολογία Ημερίδας:

Γιατί να παρακολουθήσω τα μαθήματα του Ινστιτούτου Stecco;

Η Περιτοναϊκή Κινητοποίηση είναι μία χειρονακτική θεραπεία που αναπτύχτηκε τα τελευταία 40 χρόνια από τον Luigi Stecco, έναν ιταλό φυσικοθεραπευτή. Αυτή η μέθοδος επικεντρώνεται στην περιτονία, ιδιαίτερα στην εν τω βάθει μυϊκή περιτονία, θεωρώντας το μυοπεριτοναϊκό σύστημα ως μία τρισδιάστατη συνέχεια.

Η μέθοδος παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο εμβιομηχανικό μοντέλο, που βοηθάει να αποκρυπτογραφήσουμε το ρόλο της περιτονίας στις μυοσκελετικές δυσλειτουργίες. Το θεμέλιο, στο οποίο βασίζεται η μέθοδος που αναπτύχθηκε από το Luigi Stecco, είναι ο προσδιορισμός συγκεκριμένων περιοχών στην περιτονία που συνδέονται με συγκεκριμένες κινήσεις. Όταν έχουμε προσδιορίσει την επώδυνη ή περιορισμένη κίνηση μαλάσσεται καταλλήλως το σημείο που συνδέεται με αυτό έτσι ώστε να αποκατασταθεί η φυσιολογική κίνηση.

Ομιλητές:

  • Dr. Antonio Stecco
  • Dr. Stefano Casadei

Η βιβλιογραφία του Ινστιτούτου είναι διαθέσιμη στο κατάστημα μας στην Αγγλική & στην Ιταλική γλώσσα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Οι μη καταχωρημένες συμμετοχές δεν θα γίνονται αποδεκτές. Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα.
Μετά τη συμπλήρωση της Φόρμας Ενδιαφέροντος, θα σας αποσταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας.

    “Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”
    Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).