ΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δωρεάν Παρουσίαση Ινομυόλυσης & Νευροαντανακλαστικού Ερεθισμού

Yπό την αιγίδα των:

  • International Medical Center in Natural Medicine Research & Training

  • Itme Seminars

Διαδικτυακές Δωρεάν Παρουσιάσεις

*Οι Δωρεάν Ημερίδες-Παρουσιάσεις θα συνεχίζουν να διεξάγονται διαδικτυακά μέσω των επαγγελματικών μας σελίδων σε Facebook & Youtube

Ομιλητές:

  • Dr. Giulio Picozzi
  • Dr. Virginio Mariani

Θεματολογία Ημερίδας:

Στην δωρεάν ημερίδα οι καθηγητές θα επεξηγήσουν την σπουδαιότητα της Τεχνικής καθώς και την μεγάλη θεραπευτική της αξία. Θα αναφερθούν επίσης και στο πρόγραμμα των μαθημάτων που θ’ ακολουθήσουν.

1. Ποιες είναι οι Παθολογίες που μπορούν να αντιμετωπιστούν με την Ινομυόλυση

2. Ποιο είναι το ενδιαφέρον στην εκμάθηση αυτής της θεραπευτικής τεχνικής

3. Ποια είναι η διαφορά της Χειροπρακτικής (Manual Therapy) & της Κινητοποίησης με εξειδικευμένα εργαλεία (π.χ. κρουστικό μηχάνημα)

4. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα συγκριτικά με τους χειροκίνητους χειρισμούς.

Ο Aντανακλαστικός Νευροερεθισμός ( Neuro Stimolazione Riflessa NSR ) γεννιέται μετά από χρόνια κλινικής εμπειρίας και διδασκαλίας της Ολοκληρωμένης Ινομυόλυσης και από την ανακεφαλαίωση των εμπειριών στο πεδίο του βελονισμού, της ωτοθεραπείας, της ρεφλεξοθεραπείας, τη μελέτη των δερμαλγιών και των θεραπειών δια χειρός. Επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε το άλγος ακόμα και στην οξεία φάση θεραπεύοντας τον σε απόσταση χωρίς να εμπλέκεται η επώδυνη περιοχή που συχνά δεν μπορούμε να την αγγίξουμε. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα είναι ισοδύναμο του βελονισμού και επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας κατάλληλα όργανα εξοπλισμένα με αιχμές μίας χρήσεως. βασίζεται σε υποθέσεις προσαρμοσμένες στη δυτική νοοτροπία και δεν απαιτούν μελέτη ιατρικών και συμπληρωματικών φιλοσοφιών. Η απάντηση είναι άμεση και χωρίς ιδιαίτερες ανεπιθύμητες ή παράλληλες διαταραχές. Επιτρέπει να θεραπεύσουμε κάθε είδος άλγους ή μυοσκελετικής διαταραχής και ιδιαίτερα τον ώμο, το γόνατο, το ισχίο, τον αγκώνα, την ποδοκνημική, το άκρο πόδι, όλη τη σπονδυλική στήλη ακόμα και προέλευσης διαταραχής δίσκου, το σπλαχνικό ή το στασιολογικό. Είναι αποτελεσματικός στη θεραπεία των λειτουργικών των σπλαχνικών και νευρικών διαταραχών. Ενδείκνυται μετά από χειρουργικές επεμβάσεις ή παρατεταμένη ακινητοποίηση ως έγκυρη βοήθεια στην αποκατάσταση.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Οι μη καταχωρημένες συμμετοχές δεν θα γίνονται αποδεκτές. Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα.
Μετά τη συμπλήρωση της Φόρμας Ενδιαφέροντος, θα σας αποσταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας.

    “Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”
    Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).