ΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Fascia Treatment Concept
(Cupping Therapy – Flossing – IASTM tools – Foam Roller)

Yπό την αιγίδα των:

  • Fasciq – Thysol

  • International Medical Center in Natural Medicine Research & Training

  • Itme Seminars

Διαδικτυακές Δωρεάν Παρουσιάσεις

*Οι Δωρεάν Ημερίδες-Παρουσιάσεις θα συνεχίζουν να διεξάγονται διαδικτυακά μέσω των επαγγελματικών μας σελίδων σε Facebook & YoutubeΟμιλητές:

  • Pt. Ανδρέας Φιλίππου

Θεματολογία Ημερίδας:

Στην δωρεάν ημερίδα ο καθηγητής θα επεξηγήσει την σπουδαιότητα της Τεχνικής καθώς και την μεγάλη θεραπευτική της αξία. Θα αναφερθεί επίσης και στο πρόγραμμα του σεμιναρίου που θ’ ακολουθήσουν.

To Fascia Treatment Concept® είναι ένα θεματικό σεμινάριο της Ολλανδικής εταιρείας THYSOL , η οποία παράγει ένα σύνολο προϊόντων φυσικοθεραπείας γύρω από το manual therapy (iastm tools, cupping set, flossing bands, foam rollers, kinesio tapes, κτλ) και διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το θέμα του σεμιναρίου είναι ο περιτονιακός ιστός (fascia) και οι πιο αποτελεσματικές και σύγχρονες τεχνικές θεραπείας του (cupping therapy, flossing, iastm, foam roller). Είναι ένα σεμινάριο που δεν περιορίζεται απλά στην εκμάθηση των τεσσάρων τεχνικών, αλλά αποσκοπεί στην παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης φιλοσοφίας και θεραπευτικής προσέγγισης σύμφωνα με τα Αμερικάνικα φυσικοθεραπευτικά πρότυπα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Οι μη καταχωρημένες συμμετοχές δεν θα γίνονται αποδεκτές. Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα.
Μετά τη συμπλήρωση της Φόρμας Ενδιαφέροντος, θα σας αποσταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας.

    “Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”
    Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).