ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗΣ ΙΝΟΜΥΟΛΥΣΗΣ

ΒΥ DR. VIRGINIO MARIANI & DR. GIULIO PICOZZI

ΑΘΗΝΑ


ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗ ΙΝΟΜΥΟΛΥΣΗ

ΣΚΟΠΟΣ

Η ολοκληρωμένη διαδερμική ινομυόλυση είναι μία χειροπρακρική τεχνική που εφαρμόζεται πάνω από 25 χρόνια. Έχει τις ρίζες του όχι μόνο στην ινόλυση αλλά και στις παραδόσεις της λαϊκής ιατρικής της Ευρώπης και της ανατολής και βασίζει τις ρίζες τις στις χειροπρακτικές και οστεοπαθητικές τεχνικές.

Η MFXI στην πρακτική της χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο όργανο, το οποίο είναι σχεδιασμένο από μία ομάδα εμβιομηχανικών η οποία χρησιμοποιεί, πρώτης ποιότητας πιστοποιημένα, βιοσυμβατικά υλικά. Τα όργανα της ινομυόλυσης έχουν δύο σημαντικά χαρακτηριστικά, το πρώτο είναι αυτό της εγγύησης της θεραπευτικής αποτελεσματικότητας έχοντας πρόσβαση σε περιοχές και δίνοντας είδη θεραπευτικού ερεθίσματος που μόνο με τα χέρια είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί, το δεύτερο, αλλά πολύ σημαντικό, να προφυλάσσει τα χέρια του θεραπευτή από επίμονους ερεθισμούς.

Η εκπαίδευση στην MFXI περιλαμβάνει την εκμάθηση της κάθε τεχνικής, κάθε μία από τις οποίες θεραπεύει ένα συγκεκριμένο θεραπευτικό τμήμα ενώ η μάθηση όλων των τεχνικών δημιουργεί τη μεθοδολογία, με αυτό τον τρόπο ολόκληρη η παρακολούθηση των μαθημάτων οργανώνεται σαν μία πραγματική σχολή.

Μέχρι σήμερα διδάσκονται οι ακόλουθες τεχνικές:
⦁ Κλασική Ινομυόλυση
⦁ Σημειακός Διαδερμικός Ερεθισμός STP
⦁ Η Colour Cupping Therapy CCT .
⦁ Οι MFXI HOOKS ή γάντζοι
⦁ Η ολοκληρωμένη ολική νευροεξισορρόπηση NBTI
⦁ Ο Νευρομυϊκός Επικρουστήρας PNM
⦁ Η Μαγνητοθεραπεία

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε:

Ιατρούς
Φυσικοθεραπευτές
Θεραπευτές

Dr Virginio Mariani

Διπλωματούχος στη Φυσιοθεραπεία στο La Nostra Famiglia di Bosisio Parini. Σπούδασε  Χειροθεραπεία από το  1998 και στη συνέχεια παίρνει Πτυχίο στη Φυσιοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο του Sassari.
Δείτε περισσότερα

Dr Giulio Picozzi

Παίρνει πτυχίο στην Ιατρική και Χειρουργική στο Πανεπιστήμιο του Milano και εξειδικεύεται στη Φυσιατρική και Αποκατάσταση. Εργάζεται ως παθολόγος και κατά συνέπεια ως οικογενειακός ιατρός αποκτώντας μία σημαντική κλινική εμπειρία στην Δυτική Ιατρική.
Δείτε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των Σεμιναρίων
της ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗΣ ΙΝΟΜΥΟΛΥΣΗΣ.

Περισσότερα»

ΕΠΙΣHMH ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου παρέχεται Επίσημη Βεβαίωση Παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τους καθηγητές
Περισσότερα»

Διαδικασία Εγγραφής Γενικές Πληροφορίες Γενικοί Κανόνες Επικοινωνία