ΝΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ FASCIA

FASCIA ACADEMY


Η Fascia Academy είναι η πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα με αποκλειστική εκπαιδευτική θεματολογία τον περιτονιακό ιστό. Αποτελεί την εκπαιδευτική συγχώνευση τριών επιστημονικών σεμιναρίων που σκοπό έχουν την διεύρυνση της θεραπευτικής αντίληψης των συμμετεχόντων σχετικά με το τι είναι η περιτονία και το πως επηρεάζει την ομαλή λειτουργία του σώματος, καθώς και την σε βάθος κατανόηση της ανατομίας-φυσιολογίας-λειτουργίας του ιστού αυτού, δίνοντας έμφαση στις πιο σύγχρονες και επιστημονικά αποδεδειγμένες θεραπευτικές τεχνικές:

ΣΚΟΠΟΣ


Η FASCIA ACADEMY έχει ως βασικό σκοπό την προώθηση ενος νέου ολοκληρομένου τροπου θεραπείας της περιτονίας και την στοχευμένη και εξατομικευμένη κλινική άσκηση υπο το πρίσμα μιας ολιστικής θεραπευτικής προσέγγισης. Οι συμμετέχοντες θα παρατηρήσουν άμεσα τις αλλαγές στα αποτελέσματα των θεραπειών τους καθώς θα γίνουν πιο αποδοτικοί οσον αφορά τον χρόνο και την ποιότητα αποκατάστασης των ασθενών τους.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ


Το Σεμινάριο απευθύνεται σε:
  • Ιατρούς
  • Φυσικοθεραπευτές
  • Οστοπαθητικοί, Χειροπράκτες και συναφή επαγγέλματα

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η άριστη γνώση ανατομίας.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, παρέχεται Πιστοποίηση Διεθνώς Αναγνωρισμένη από το Ινστιτούτο STECCO του Πανεπιστημίου της Padova.


ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ


Υπογεγραμμένη από τους καθηγητές του Ινστιτούτου Fascial Manipulation

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ FASCIA


Δείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες του κάθε σεμιναρίου ξεχωριστά (όπως πρόγραμμα, ημερομηνίες, τοποθεσία διεξαγωγής, κλπ)


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Εφόσον συμπληρωθεί η φόρμα ενδιαφέροντος θα σας αποσταλούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες όπως και τρόπος ολοκλήρωσης της εγγραφής σας.

    “Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”
    Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

    SHARE IT!