ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ.ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΩΤΙΚΗ ΝΕΥΡΟΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.

Αναλυτικό Πρόγραμμα


ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ

I.A.N.M.A.

Το σεμινάριο είναι 100% αφιερωμένο στην πρακτική εξάσκηση της μεθόδου σε διάφορες ασθένειες. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με την τεχνική.

Νέο σεμινάριο πρακτικής και αντιμετώπισης δύσκολων περιστατικών στην Ωτική Νευροτροποποίηση  όπου θα εξασκηθούμε στο πως  ρυθμίζουμε τη συσκευή ανίχνευσης σημείων, πως ανιχνεύουμε τα Λειτουργικά και πως τα Επώδυνα Αντανακλαστικά σημεία, πως τοποθετούμε τα σπορίδια Vaccaria, τα μεταλλικά σφαιρίδια, τις ημιμόνιμες βελόνες   (τι μέγεθος βάζουμε ανάλογα με θα σημεία που θέλουμε να χειριστούμε) και τις ASPs.

Πως και σε ποιες περιπτώσεις κάνουμε ηλεκτρικό ερεθισμό και τι συχνότητα ρεύματος  χρησιμοποιούμε ανάλογα με το/τα νεύρα που θέλουμε να ερεθίσουμε.

Επίσης θα συζητήσουμε το ιστορικό δύσκολων και πολύπλοκων περιστατικών φτιάχνοντας τα κατάλληλα πρωτόκολλα αντιμετώπισης τους.

Αυτό θα επιτευχθεί τόσο με τη φυσική παρουσία των ασθενών (ο κάθε συμμετέχοντας πρέπει να προτείνει τον δικό του ασθενή) όσο και με τη θεωρητική συζήτησή των περιστατικών.

Δυστυχώς λόγω του χρόνου που απαιτείται για την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού (Ιστορικό ασθενούς, ανίχνευση σημείων και τοποθέτηση ημιμόνιμων βελονών, ηλεκτρικό ερεθισμό), μπορούμε να δούμε μέχρι έξι ασθενείς ανά ημέρα.

Γι’ αυτό παρακαλείσθε όπως αποστείλετε τα ιστορικά των ασθενών που θέλετε να συζητήσουμε ή και να κάνουμε πρακτική στους ίδιους μέχρι και δέκα ημέρες πριν το σεμινάριο προκειμένου να αποφασίσουμε ποιοι ασθενείς θα έρθουν και σε τι ωράρια.

Τα περιστατικά που θ'αναλυθούν εντάσσονται στους παρακάτω Κλινικούς Τομείς.

⦿ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

⦿ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉ

⦿ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

⦿ Ω.Ρ.Λ.

⦿ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 

⦿ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ

⦿ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΊΑ

⦿ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ

⦿ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ

⦿ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ

⦿ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΑΛΓΟΣ

⦿ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΑΘΗΝΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1.  Χώρος Εκδηλώσεων Κέντρου Αποκατάστασης “Φιλοκτήτης”
Πεύκων & Πεισιστράτου – Καρελλάς – Κορωπί Αττικής, 19441
Για την ασφάλεια όλων, όλα τα σεμινάρια της εταιρείας μας θα διεξάγονται στον παραπάνω χώρο. Πρόκειται για μεγάλη αίθουσα όπου θα τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας και τα μέτρα υγιεινής.

(Λόγω των νέων μέτρω που κατατέθηκαν στις 21/9/20, το Κέντρο Αποκατάστασης αδυνατεί να μας παρέχει τον χώρο για την διεξαγωγή των μαθημάτων)

2. Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων ΙΤΜΕ Σεμινάρια

*Η επιλογή θα εξαρτηθεί από τον ακριβή αριθμό συμμετεχόντων

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Θα ενημερωθείτε εγκαίρως από την γραμματεία με τον ακριβή τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου

ΑΘΗΝΑ: 20-21 Νοεμβρίου 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται :

Σαββάτο
(έναρξη μαθήματος : 09:30 – λήξη μαθήματος :18:00)
Κυριακή
(έναρξη μαθήματος : 09:30 – λήξη μαθήματος :18:00)

Για τυχόν αλλαγές στα ωράρια μαθημάτων, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από την εταιρεία

Εφόσον συμπληρωθεί η φόρμα ενδιαφέροντος θα σας αποσταλούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες όπως κόστος και τρόπος ολοκλήρωσης της εγγραφής σας.
Η φόρμα ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική. Θέση κρατείται εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση προκαταβολής, στο διάστημα που ορίζεται από την γραμματεία.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”
Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά με τους γενικούς κανόνες τις Ακαδημίας,
ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ: ΙΤΑΛΙΚΑ – με μετάφραση στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ|
Η μετάφραση θα γίνει με την επιστημονική υποστήριξη των ιατρών της Ακαδημίας International Academy of Auricular Neuromodulation

ΙΤΜΕ SEMINARS
Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 145, 11527, Αθήνα
Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 18:00
Τηλ: 210 7753822
Fax: 210 7710544
Ε-mail: info@itme-seminaria.gr

SHARE IT!