ΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δωρεάν Παρουσίαση Συνδυαστικής Περίδεσης – Combination Taping

Yπό την αιγίδα των:

  • International Medical Center in Natural Medicine Research & Training

  • Itme Seminars

Διαδικτυακές Δωρεάν Παρουσιάσεις

*Οι Δωρεάν Ημερίδες-Παρουσιάσεις θα συνεχίζουν να διεξάγονται διαδικτυακά μέσω των επαγγελματικών μας σελίδων σε Facebook & Youtube

Ομιλητές:

  • Pt. Αιμίλιος Κουφός

Θεματολογία Ημερίδας:

Combination Taping – Συνδυασμένη Περίδεση Κάτοχος Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας, με διεθνή ταξινόμηση (International Classification) Α61F 13/02, με τίτλο: Combination Taping – Συνδυασμένη Περίδεση, CKTP EliteMemb2018

Ίσως τα λόγια δεν είναι αρκετά να περιγράψουν την εμπειρία, τη σοβαρότητα, τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό του Αιμίλιου Κουφού. Μοναδικός στην δουλειά του….παθιασμένος με αυτό που κάνει….Εξαιρετικός δάσκαλος και αυτό αποδεικνύεται από την πολυετή του πείρα και τους αμέτρητους μαθητές του! Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί του και έχουμε την δυνατότητα να διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια με τέτοιους επαγγελματίες.

Το Combination Taping αποτελεί την πιο σύγχρονη και κλινικά εξελιγμένη μορφή συνδυαστικής περίδεσης. Βασίζεται στην πρακτική εφαρμογή και συνδυασμό 3 διαφορετικών τεχνικών περίδεσης, McConnell Taping, Kinesiology Taping & Sport Taping.

Βρίσκει εφαρμογή στον αθλητισμό για την αποκατάσταση και πρόληψη των κακώσεων όσο και σε παθολογικά περιστατικά στην καθημερινή πρακτική διαφόρων ειδικοτήτων υγείας για την καλύτερη πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών.

Topics:

→Εισαγωγή στο Taping, Θεωρητική και πρακτική προσέγγιση σε όλα τα είδη Taping (Kinesio, Mc Connell, Athletic tape, COMBINATION TAPING)

→Βασικά στοιχεία εφαρμογών Combination Taping για παθήσεις Άνω άκρο (ώμος ,αγκώνας, και άκρα χείρας)

→Βασικά στοιχεία εφαρμογών Combination Taping για παθήσεις σπονδυλικής στήλης

→Βασικά στοιχεία εφαρμογών Συνδυασμενης περίδεσης για παθήσεις κάτω άκρου (ισχίο, γόνατο και ποδοκνημική άρθρωση)

→Παιδικές παθήσεις και εφαρμογές Pediatrics-Kinesio tape. Combination taping για μυoσκελετικές παθήσεις που αφορούν το παιδί

→Αθλητικές κακώσεις και εφαρμογές combination taping. Λεμφοίδημα και χρόνιο οίδημα. Τεχνικές εφαρμογές συνδυασμένης περίδεσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Οι μη καταχωρημένες συμμετοχές δεν θα γίνονται αποδεκτές. Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα.
Μετά τη συμπλήρωση της Φόρμας Ενδιαφέροντος, θα σας αποσταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας.

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”
Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).