ΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δωρεάν Παρουσίαση Συνδυαστικής Περίδεσης – Combination Taping
Live Περιστατικό με ασθενή: Σύνδρομο Στροφέων (Rotator Cuff)

Yπό την αιγίδα των:

  • International Medical Center in Natural Medicine Research & Training

  • Itme Seminars

Διαδικτυακές Δωρεάν Παρουσιάσεις

*Οι Δωρεάν Ημερίδες-Παρουσιάσεις θα συνεχίζουν να διεξάγονται διαδικτυακά μέσω των επαγγελματικών μας σελίδων σε Facebook & Youtube

Ομιλητές:

  • Pt. Αιμίλιος Κουφός

Θεματολογία Ημερίδας:

Combination Taping – Συνδυασμένη Περίδεση Κάτοχος Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας, με διεθνή ταξινόμηση (International Classification) Α61F 13/02, με τίτλο: Combination Taping – Συνδυασμένη Περίδεση, CKTP EliteMemb2018

Η τεχνική της Συνδυασμένης Περίδεσης αποτελεί ώριμη πρόταση του κ. Α. Κουφού ύστερα από εμπειρία 40ετών στον χώρο της Φυσικοθεραπείας και της Αποκατάστασης.

Πρόκειται για μία τεχνική πάνω στην συνδυασμένη εφαρμογή τριών διαφορετικών τεχνικών περίδεσης (Kinesiology Tape, Sport Tape, McConnell Tape) με σκοπό την ταυτόχρονη εκμετάλλευση των επιμέρους πλεονεκτημάτων τους.

Η πίστη του στα οφέλη της συγκεκριμένης τεχνικής, η οποία βασίζεται στα κλινικά περιστατικά και τις θετικές επιδράσεις αυτών, τον οδήγησε στην διοργάνωση σχετικών μαθημάτων για να μεταλαμπαδεύσει την γνώση και την πείρα του στους νέους Φυσικοθεραπευτές, με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

Topics:

→Live Περιστατικό με ασθενή: Σύνδρομο Στροφέων (Rotator Cuff) με Combination taping

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Οι μη καταχωρημένες συμμετοχές δεν θα γίνονται αποδεκτές. Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα.
Μετά τη συμπλήρωση της Φόρμας Ενδιαφέροντος, θα σας αποσταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας.

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”
Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).