ΣΤΟΧΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ I.A.N.M.A.


ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ:

  • Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Sassari Italy®
  • CERNATEC, Research Center on Auricular Neuromodulation & Complementary Therapy®
  • International Medical Society of Auricular Neuromodulation®
  • Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Ωτοβελονισμού®
  • Ελληνική Εταιρεία Ωτοθεραπείας για Φυσικοθεραπευτές® (υπό ίδρυση)

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”

Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Anti-spam question: παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο για λόγους ασφαλείας


Academy

International Auricular Neuromodulation Academy® / I.A.N.M.A.
Ακαδημία Ωτικής Νευροτροποποίησης* & Ωτοβελονισμού
Prof. Dr. Giancarlo Bazzoni

H International Auricular Neuromodulation Academy®, του καθηγητή Dr. Giancarlo Bazzoni, αφορά ένα νέο Κέντρο Εκπαίδευσης Ωτικής Νευροτροποποίησης* & Ωτοβελονισμού. Όραμα της Ακαδημίας είναι η διάδοση της μεθόδου στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια τεχνική άμεση, αποτελεσματική, ανώδυνη και ανεκτή από τον ασθενή με περιορισμένο χρόνο εκπαίδευσης συγκριτικά με τον Σωματο-Βελονισμό.

Σκοπός

Σκοπός Ίδρυσης Ακαδημίας:
Στόχος της Ακαδημίας είναι κυρίως η εκπαίδευση και η προώθηση της μεθόδου Ωτικής Νευροτροποποίησης* & Ωτοβελονισμού. Υπό την αιγίδα της International Society of Auricular Neuromodulation® και του Κέντρου Έρευνας Auricular Neuromodulation® έχει δημιουργηθεί στενή συνεργασία με Διεθνή και Ελληνικά Ιατρικά Πανεπιστήμια.

Σκοπός μας είναι, οι υποψήφιοι συμμετέχοντες να λαμβάνουν γνώσεις υψηλού επιπέδου και να εξελίσσονται ως θεραπευτές. Η Ακαδημία θα προσφέρει προχωρημένη και εξειδικευμένη κατάρτιση, τόσο από μορφωτικής, όσο και από πρακτικής απόψεως, σε αυτή τη μη επεμβατική θεραπευτική τεχνική. Διοργανώνονται εξειδικευμένα σεμινάρια για Ιατρούς, Φυσικοθεραπευτές & Επαγγελματίες Υγείας.

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης αναλαμβάνει ο καθηγητής Dr. Giancarlo Bazzoni, σε συνεργασία με ομάδα Εισηγητών διεθνούς φήμης και Ελλήνων συναδέλφων.
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα φιλοξενούνται εκλεκτοί ομιλητές, ο καθένας εξειδικευμένος στο είδος του, για παρουσίαση διαφορετικών θεμάτων.

Note

Θα υπάρχει δυνατότητα, στο τέλος του κάθε κύκλου μαθημάτων να πραγματοποιείται πρακτική εξάσκηση, μαζί με Ιταλούς συνάδελφους, στα Κρατικά Νοσοκομεία στην Ιταλία (Pitigliano-Τοσκάνης & πρόσφατα στη Ρώμη) και σε Κέντρο Αποκατάστασης.
Σ’ αυτά τα ιδρύματα, ο ασθενής μπορεί να επιλέξει τόσο στο θάλαμο, όσο και στα εξωτερικά ιατρεία, θεραπείες Κλασικής Ιατρικής ή Εναλλακτικής Ιατρικής, Ωτοβελονισμό, Βελονισμό – Μικροσυστήματα του Βελονισμού, Φυτοθεραπεία, Ομοιοπαθητική κτλ.
Με την ίδρυση της Ακαδημίας, όμως, επωφελούνται και οι «πρώτοι μας» Ωτοβελονιστές. Σας παρέχεται η δυνατότητα να ενημερωθείτε με νέες εξελίξεις που έχουν προκύψει από την πολυετή έρευνα του καθηγητή.
Στο, υπό κατασκευή, site otovelonismos.com.gr , θα δημιουργηθεί κατηγορία μ’ όλους τους απόφοιτους της Ακαδημίας όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο κ.τ.λ.) ώστε οι πιθανοί ασθενείς να μπορούν να βρουν με σχετική ευκολία τον θεραπευτή που σας εξυπηρετεί. Παρακαλείσθε όσοι έχετε ήδη ολοκληρώσει τον κύκλο φοίτησης και έχετε παραλάβει το Επίσημο Δίπλωμα, να μας στείλετε τα στοιχεία που επιθυμείτε να αναρτηθούν στην σελίδα σας.

ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ