Παρουσίαση Μεθόδου Οζονοθεραπείας – SIOOT, Societa Scientifica di Ossigeno Ozono Terapia- Dr. Antonio Rutigliano

SIOOT, Societa Scientifica di Ossigeno Ozono Terapia
Εξουσιοδοτημένος Εκπαιδευτικός: Dr. A. Rutigliano

Παρουσίαση Θεραπευτικής Μεθόδου Οζόνο-θεραπείας
Ιατρικό Συμπόσιο

Εκλεκτοί  Έλληνες προσκεκλημένοι

Αθήνα: 7 Σεπτεμβρίου 2019, Σάββατο
Καταληκτική ημερομηνία Εγγραφών: 4 Αυγούστου 2019
__________________________________________________________________________

Σκοπός αυτού του Συμποσίου είναι η παρουσίαση των εκπληκτικών θεραπευτικών αποτελεσμάτων της Οζονοθεραπείας. Το συμπόσιο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της της Sioot Italia, ο μοναδικός Επιστημονικός Σύλλογος πιστοποιημένος στην Ιταλία και στην Ευρώπη, από τον Dr. Antonio Rutigliano, Περιφερειακό συντονιστή Sioot  και πρόσθετο Εκτελεστικό μέλος του ίδιου συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια αυτή η μέθοδος απέκτησε μία αναντικατάστατη θεραπευτική αξία για πολλές παθήσεις, για τις οποίες, μέχρι τώρα, δεν καταφέρναμε να βρούμε μία φαρμακευτική θεραπεία με τις κοινές κατευθυντήριες γραμμές. Πρόκειται για μέθοδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από Ορθοπεδικούς & Φυσιάτρους με εξαιρετικά αποτελέσματα και σε δερματολογικές, οφθαλμολογικές, οδοντιατρικές, γυναικολογικές και νευρολογικές παθήσεις. Επιπλέον συνίσταται και στην Αισθητική Ιατρική.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συνάδελφους Ιατρούς να παρευρεθούν στο Συμπόσιο. Απευθύνεται τόσο στους ιατρούς που δουλεύουν τη μέθοδο και την εμπιστεύονται, όσο και στους νέους ιατρούς που μπορεί να έχουν κάποιες αμφιβολίες.

Τόπος Διεξαγωγής:
Αθήνα: ΙΤΜΕ Σεμινάρια, Μιχαλακοπούλου 145, Αμπελόκηποι

Οι μη καταχωρημένες συμμετοχές δεν θα γίνονται αποδεκτές. Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα

Μετά τη συμπλήρωση της Φόρμας Ενδιαφέροντος, θα σας αποσταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας.

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”

Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Anti-spam question: παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο για λόγους ασφαλείας