ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Σας ενημερώνουμε πως Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Επίτιμος Πρόεδρος: Giancarlo Bazzoni
Πρόεδρος: Scarale Nives
Αντιπρόεδρος: Δασκαλάκης Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας: Τερλής Απόστολος
Μέλη: Δασούλας Παναγιώτης & Δέρκα Σπυριδούλα

Ευελπιστούμε όλοι οι Ιατροί συνάδελφοι και μέλη της νεοσύστατής Ιατρικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού να συνεργαστούν αρμονικά με το νέο Διοικητικό συμβούλιο και να στηρίξουν τις προσπάθειες του, που ως μοναδικό στόχο έχει την προώθηση της επιστημονικής θεραπευτικής τεχνικής του Ωτοβελονισμού

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
BAZZONI GIANCARLO GIUSEPPE ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
SCARALE NIVES ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ
ZELLI RITA ΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΛΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΜΑΡΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ
ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΔΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ
ΔΕΡΚΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΚΑΛΗΓΕΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ
ΚΕΡΜΠΑΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΚΟΤΣΑΝΙΟΒΣΚΑΓΙΑ ΛΙΟΥΜΠΟΒ KOCHANOVSKAYA LIOUBOV ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΔΕΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΙΑΤΡΟΣ
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ
ΜΠΡΑΙΟΒΙΤΣ ΝΕΜΠΟΙΣΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΦΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΡΟΔΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΣΦΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΤΕΡΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ

Στην παρούσα καρτέλα αναρτούνται τα μέλη που έχουν ολοκληρώσει την κατάθεση συνδρομής για την τρέχουσα χρονιά

 • Κύρκος Χρήστος
 • Πατεράκης Εμμανουήλ

Η Επιστημονική Επιτροπή αποτελείται από τα μέλη της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού. Ο ρόλος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι να παρεμβαίνει συμβουλευτικά για την ενίσχυση της δράσης της Ιατρικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού και συμμετέχει σε δράσεις για την προβολή και το έργο της εταιρείας.

Σκοπός της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας ΩτόΒελονισμού (όπως αυτός προκύπτει και από το καταστατικό της Εταιρείας). Σκοπός του Σωματείου είναι η ενημέρωση, η έρευνα στον Ωτοβελονισμό, καθώς και η προαγωγή και η προβολή αυτής της θεραπευτικής μεθόδου.

Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού το σωματείο:

 • Θα διοργανώνει πάσης φύσεως επιστημονικές, επιμορφωτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, όπως ενδεικτικά: συνέδρια, συμπόσια, ημερίδες, διαλέξεις, επιστημονικές συναντήσεις και προγράμματα ανταλλαγής επιστημόνων, εντός της Ελλάδος και σε Διεθνές επίπεδο με Ειδικούς Έλληνες και Αλλοδαπούς Επιστήμονες, με στόχο την ενημέρωση και επιστημονική κατάρτιση των Ιατρών Συναδέλφων και άλλων στη θεραπευτική μέθοδο του Ωτοβελονισμού.
 • Θα συγκαλεί Διεθνή συνέδρια και συμπόσια όπου θα προσκαλεί Έλληνες και Αλλοδαπούς Ειδικούς για την επιστημονική ενημέρωση σε ζητήματα Ωτοβελονισμού.
 • Δύναται να συνεργαστεί με Ιατρικές Σχολές, Ιατρικούς φορείς, Ιατρικές ερευνητικές ομάδες, εταιρείες, κολέγια, σχολεία, ακαδημίες της Ελλάδας ή/και του εξωτερικού, με σκοπό τη βελτίωση της προσφοράς της ιατρικής στον άνθρωπο στα πλαίσια της θεραπευτικής μεθόδου του Ωτοβελονισμού.
 • Δύναται να υποβάλλει σχετικές με το αντικείμενό του προτάσεις στα πλαίσια αναπτυξιακών και ερευνητικών προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και από άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς πόρους γενικά.
 • Δύναται το Σωματείο να δημιουργεί συνέργιες και κοινοπραξίες, να συμμετέχει και να συνεργάζεται με εφάμιλλα σωματεία και ιατρικές εταιρείες που επιδιώκουν τους ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς σε άλλες Χώρες.
 • Δύναται να ενημερώνει τους πολίτες αναφορικά με τη θεραπευτική μέθοδο του Ωτοβελονισμού με δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, όπως επίσης και με ομιλίες, συνεντεύξεις σε Μ.Μ.Ε., με πορίσματα των συνεδρίων και διοργανώσεων του.
 • Δύναται να προωθεί και να διαδίδει σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή πρωτότυπες μελέτες, πορίσματα, εργασίες σχετικές με τους σκοπούς του σωματείου, καθώς και να προβαίνει σε εκδόσεις επιστημονικών εντύπων και περιοδικών.
 • Δύναται να συνεργάζεται στην ανάπτυξη και εκτέλεση διακρατικών προγραμμάτων με οργανώσεις και φορείς άλλων χωρών.
 • Για πληρέστερη και αποτελεσματικότερη δράση σε Πανελλήνια κλίμακα, δύνανται να συγκροτούνται τμήματα του σωματείου, κατά γεωγραφικά ή/ και διοικητικά διαμερίσματα, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για το καταστατικό της Ιατρικής Ελληνικής Εταιρείας Ωτοβελονισμού, ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

Σας ενημερώνουμε πως η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Οξύγονο-Όζονο θεραπείας βρίσκεται υπό σύσταση και αναμένεται να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία. Ακολούθως της ολοκλήρωσης της, θα αναρτηθούν όλες οι πληροφορίες.

Ευελπιστούμε όλοι οι Ιατροί συνάδελφοι και μέλη της νεοσύστατης Ιατρικής Ελληνικής Εταιρείας Οξύγονο-Όζονο θεραπείας, να συνεργαστούν αρμονικά να στηρίξουν τις προσπάθειες της, που ως μοναδικό στόχο έχει την προώθηση της επιστημονικής θεραπευτικής τεχνικής.

Αναμένεται να αναρτηθεί ο πίνακας με τα επιβεβαιωμένα Ιδρυτικά Μέλη

Η Επιστημονική Επιτροπή θα αποτελείται από τα μέλη της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Οξύγονο-Όζονο Θεραπείας. Ο ρόλος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι να παρεμβαίνει συμβουλευτικά για την ενίσχυση της δράσης της Ιατρικής Εταιρείας Οξύγονο-Όζονο Θεραπείας, και να συμμετέχει σε δράσεις για την προβολή και το έργο της εταιρείας.

Σκοπός της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Οξύγονο-Όζονο Θεραπείας είναι η ενημέρωση, η έρευνα πάνω στην συγκεκριμένη τεχνική, καθώς και η προαγωγή και η προβολή αυτής της θεραπευτικής μεθόδου.

Θα αναρτηθεί οσονούπω, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία από την δικηγόρο