Ενεργειακή Βελτιστοποίηση & Ολιστική αντιμετώπιση Παθολογικών συμπτωμάτων κατά F. Bahr, στην Κινεζική Ιατρική

Παρουσίαση- Θεσσαλονίκη
Ενεργειακή Βελτιστοποίηση & Ολιστική αντιμετώπιση Παθολογικών συμπτωμάτων κατά F. Bahr, στην Κινεζική Ιατρική

Μια καινούργια ολοκληρωμένη & αποτελεσματική προσέγγιση

με τον Dr. Πολυχρόνη Σαρακώτση

Θεσσαλονίκη: 14 Απριλίου 2019, Κυριακή
11:00-14:00

Ο Frank Bahr υπήρξε μαθητής και συνεργάτης του Paul Nogier από τις απαρχές του Ωτοβελονισμού στη Γαλλία και συνεισέφερε τα μέγιστα στην εξέλιξη του Ωτοβελονισμού με τις γνώσεις του και την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας.

Εφοδιασμένος με την πείρα που αποκόμισε στην Γαλλία, ίδρυσε στη Γερμανία την Ακαδημία Βελονισμού και συνέχισε με ενθουσιασμό την έρευνά του πάνω στον Βελονισμό. Αποτέλεσμα της έρευνας αυτής και των θεραπευτικών εφαρμογών της είναι ο “Νέος Ωτοβελονισμός κατά Bahr.”

Η νέα μέθοδος Ωτοβελονισμού αποκαλύπτει και θεραπεύει τα κύρια και δευτερεύοντα παθολογικά σημεία, τις λειτουργικές και ψυχολογικές διαταραχές και τις ενεργειακές απώλειες. Επισημαίνει με ακρίβεια τα πεδία διαταραχής – τα υπολείμματα δηλαδή παλαιών ασθενειών, που πολύ συχνά μπλοκάρουν κάθε προσπάθεια αυτορρύθμισης του οργανισμού και δυσχεραίνουν κάθε θεραπευτική παρέμβαση- διευκολύνει τη θεραπεία τους και βελτιστοποεί τα ιαματικά αποτελέσματα.

O F. Bahr μετέφερε επίσης τα σημεία των μεσημβρινών του σώματος στο πτερύγιο του αυτιού, επιτρέποντας έτσι στον βελονιστή να χρησιμοποιεί τις TCM γνώσεις του για να εξισορροπεί τα ενεργειακά ελλείμματα και να θεραπεύει και τις ασθένειες και τις ρίζες τους.

Εφαρμόζω αυτό το είδος βελονισμού τα τελευταία 10 χρόνια με μεγάλο ενθουσιασμό και προσήλωση, γιατί μου άνοιξε πρωτόγνωρους θεραπευτικούς ορίζοντες και μου έδωσε άμεσες και ακριβείς θεραπευτικές λύσεις, σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και για ασθένειες που ο ίδιος ο ασθενής δεν γνώριζε ή είχε λησμονήσει να αναφέρει.

Το γεγονός αυτό αλλάζει τις θεραπευτικές κατευθύνσεις, οδηγεί σε νέους τρόπους εφαρμογής θεραπειών και επιτυγχάνει γρήγορα τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Πολύ συχνά επιλύονται πολλά προβλήματα και επιτυγχάνονται πολλοί στόχοι συγχρόνως. Βασικός στόχος μας είναι να φύγει ο ασθενής θεραπευμένος και ταυτόχρονα εντυπωσιασμένος από την συγκεκριμένη μέθοδο Ωτοβελονισμού.

Οι συμμετέχοντες που θα προχωρήσουν με το σεμινάριο, θα διδαχθούν βήμα προς βήμα όλα τα παραπάνω και θα αποκτήσουν ως μόνιμο σύντροφό τους τη γνώση και τη χρήση του αντανακλαστικού του Nogier (RAC / VAS). Συγκρίνοντάς το με τους κινέζικους σφυγμούς, πρόκειται για ένα εύκολο στην εκμάθησή του αντανακλαστικό που λύνει τα χέρια του βελονιστή σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Οι μη καταχωρημένες συμμετοχές δεν θα γίνονται αποδεκτές. Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, περιορισμένος διαθέσιμος αριθμός.

Ενεργειακή Βελτιστοποίηση & Ολιστική αντιμετώπιση Παθολογικών συμπτωμάτων κατά F. Bahr, στην Κινεζική Ιατρική / ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα

Μετά τη συμπλήρωση της Φόρμας Ενδιαφέροντος, θα σας αποσταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας.


“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”

Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Anti-spam question: παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο για λόγους ασφαλείας