ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ – Hospital – Pitigliano, Toscana

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πρακτική εξάσκηση στο πρώτο ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ στο Pitigliano, Τοσκάνη Ιταλίας.

Εκεί υπάρχει δυνατότητα από τον ασθενή να επιλέξει τόσο στο θάλαμο, όσο και στα εξωτερικά ιατρεία, θεραπείες Κλασικής Ιατρικής ή Εναλλακτικής Ιατρικής, Βελονισμό – Μικροσυστήματα του Βελονισμού, Ωτοβελονισμό – Φυτοθεραπεία – Ομοιοπαθητική – κτλ.

Η ομάδα του νοσοκομείου με επικεφαλής τον γιατρό Franco Cracolicci, δίνει τη δυνατότητα στους συνάδελφους να παρακολουθήσουν και  να εξασκηθούν πάνω στο αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους.

Πρώτο ταξίδι: Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

Το κόστος θα περιλαμβανει:

  • Διαμονή
  • Πούλμαν από και προς το αεροδρόμιο της Ρώμης στο Pitigliano
  • Διαμονή από Δευτέρα-Πέμπτη στο Pitigliano από Πέμπτη μέχρι Κυριακή στην Φλωρεντία
  • Παρακολούθηση μαθήματος βελονισμού στο πρώτο κρατικό σχολείο Βελονισμού – Διευθυντής Dr. Franco Cracolicci (Scuola Agopuntura Firenze)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 2015 / ΕΓΓΡΑΦΗ

Όλα τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παραπάνω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία.”

Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Anti-spam question: παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το πεδίο για λόγους ασφαλείας

Για να λάβετε μέρος στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα,  θα πρέπει να μας αποστείλετε εγκαίρως όλα τα απαραίτητα στοιχεία που έχει ορίσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου.
info@itme-seminaria.gr


 

Aγαπητοί φίλοι & συνάδεφοι,

Μια Ιδέα, ένα Όραμα που έγινε πραγματικότητα!
Tο πρώτο Κρατικό Νοσοκομείο, στο Pitigliano (Italy), όπου συνεργάζονται Ιατροί της Κλασικής και της Εναλλακτικής Ιατρικής (Βελονιστές, Ομοιοπαθητικοί, κα), ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011.

Σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε μαζί με εμένα και όλη την ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου, και να μοιραστούμε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Στο νοσοκομείο χρησιμοποιούμε σχεδόν πάντα μαζί τον Βελονισμό, Παραδοσιακό Βελονισμό, Μικροσυστήματα στο Βελονισμό, Ωτοβελονισμό, Κοιλιακό Βελονισμό και την Ομοιοπαθητική: πρόκειται για μια καινοτομία, διότι η ενοποίηση των δύο αυτών ιατρικών προσεγγίσεων δημιουργεί μια συμμαχία, καθώς η μία συμπληρώνει την άλλη, ενώ παράλληλα η αξιοποίηση της Κλασικής Ιατρικής ενισχύει το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Θα χαρούμε πολύ σας έχουμε μαζί μας,
Το μόνο σας ζητάμε είναι να έχετε μαζί σας την Ιατρική σας στολή και όλα τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε εμείς.
Φιλικά,
FRANCO  CRACOLICCI

bottom-logos

photo-pitigliano-hospital-01
Κάθε πρωί πριν από την επίσκεψη στους θαλάμους πραγματοποιείται συνάντηση μεταξύ των Ιατρών για να αξιολογήσουμε την Κλινική καρτέλα του ασθενούς και να αποφασίσουμε ποια εναλλακτική θεραπεία θα ακολουθήσουμε σε συνδυασμό με την Κλασική θεραπευτική διαδικασία.

photo-pitigliano-hospital-02
Στα επείγοντα περιστατικά, η εξέταση του ασθενούς πραγματοποιείται πάντα από μία ομάδα Ιατρών, έναν Ιατρό Κλασικής Ιατρικής, έναν Ιατρό Ομοιοπαθητικό και έναν Ιατρό Βελονιστή.